Whatsapp Whatsapp
Telefon Hemen Ara

Altın İğne – Fraksiyonel Radyofrekans Tedavisi

Bu tedavi yönteminde altın iğneler sayesinde atış direkt olarak dermişe yani cilt altı dokulara yapılır. Bu sayede derinin üzerinde gereksiz bir enerji olmadığı gibi deride oluşabilecek yan etkiler de ortadan kaldırılmış olur. Altın iğne radyofrekans tedavisini özellikle yüzde; alın, göz çevresi, dudak üstü ve yanaktaki kırışıklıkları tedavi etmek için sık olarak kullanmaktayız. Boyun ve dekolte bölgesindeki kırışıklıkları ve sarkmaları düzeltmede oldukça etkili olmaktadır. Yine, çatlak tedavisinde, sivilce izlerinin tedavisinde, kol ve bacaklardaki sarkmaların tedavisinde oldukça başarılı bir yöntemdir.

Uygulama lokal anestezi için krem uygulandıktan sonra, uygulama yapılacak alanın genişliğine bağlı olarak ortalama 30-45 dakika sürmektedir. Tedavi sonrasında kişinin hassasiyetine göre değişmekle birlikte 1-2 gün süren kızarıklık meydana gelebilir.

3-4 hafta aralıklarla 3 seans yapılmaktadır. Sonuçları ilk seans sonrasında fark edersiniz, sonraki seanslarda etkinlik daha da belirgin hale gelecektir.